Авто Прагове в най-високо качество на ТОП цени
Прагове - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Прагове на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Прагове авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Прагове
 • Aвтомобил Прагове - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Прагове - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Прагове са платени с American Express
 • Авто Прагове са платени с PayPal
 • Авто Прагове са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Прагове - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Прагове

Протекторите за прагове предпазват боята и лака от износване, драскотини и други повреди, а също имат и естетическа функция, придавайки индивидуален стил на колата ви.

3 съвета за експлоатация на протекторите за прагове

 1. Ако има драскотини или отчупвания по праговете, обработвайте ги с анти-корозионно вещество, преди да сложите протекторите на прага.
 2. Вътрешните протектори на праговете на вратите трябва да се монтират директно под гуменото уплътнение и трябва пасват плътно към праговете. За да направите това, поставете специални маркери на прага на колата преди да започнете монтажа.
 3. Избягвайте влажни места, по-конкретно, не използвайте авто мивка няколко дни след монтаж на протекторите. Обикновено им отнема около три дни да се установят напълно на мястото си.

Дефекти на протекторите за прагове на вратите, причини и признаци за тях

 1. Корозия. Случва поради излагане на протекторите на влага и пясък от пътя; често се повява в областите с механични повреди, включително абразия. Може да се открие с просто око.
 2. Изкривяване. То се получава в резултат от механичен удар. Понякога, неправилен монтаж на крик причинява появата им. В този случай и самият праг също ще бъде повреден. Такъв дефект може да се открие визуално.
 3. Драскотини. Често се появяват поради невнимателно използване, например, от токчета на обувки. Драскотините могат да се открият при преглед отблизо.

Можете да купите протектори за прагове на врати за кола от всеки модел в онлайн магазин Avtochastionline24.bg. Благодарение на достъпните цени и редовни промоции ще можете да изберете нужната авто част без допълнителни разходи.

Количка
#
Вашата количка е празна