loader
Моля, изчакайтеdotted

ПЕРА ЗА ЧИСТАЧКИ

Авто Пера за чистачки в най-високо качество на ТОП цени
Пера за чистачки - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Пера за чистачки на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Пера за чистачки авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Пера за чистачки
 • Aвтомобил Пера за чистачки - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Пера за чистачки - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Пера за чистачки са платени с American Express
 • Авто Пера за чистачки са платени с PayPal
 • Авто Пера за чистачки са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Пера за чистачки - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Пера за чистачки

Гумите за пера на чистачки подсигуряват чистотата на прозорците, която е от съществена важност за поддържането на добра видимост. Ако се използват заедно с висококачествена течност за чистачки, те могат да почистват замърсяванията бързо и без да оставят никакви петна.

6 съвета за поддържането и смяната на гумите за пера на чистачки

 1. Гумите за перата на чистачките трябва да се сменят средно на всеки шест месеца, защото средно толкова е нужно, за да изгубят еластичността си.
 2. През зимата се препоръчва от време на време да премахвате гумите на перата за чистачките и да ги почиствате в топла вода. Те трябва напълно да изсъхнат преди да се поставят отново.
 3. Ако държите дълго автомобила си навън през зимата се препоръчва да махате гумите на перата на чистачките и да ги съхранявате на закрито.
 4. Чистачките не трябва да се използват без течност за чистачки, защото това ще навреди на еластичността им.
 5. Препоръчва се да използвате стъргалки за лед и други специализирани инструменти за премахване на сняг и лед, а не системата за почистване на прозорците.
 6. Ако предното стъкло е силно замърсено е по-добре да го почистите на ръка, вместо със системата за почистване на прозорците.

Чести проблеми с гумите за пера на чистачки - причини и симптоми

 • Амортизация - може да е причинена от използване на чистачките без течност за чистачки. Повредените гуми на перата на чистачките не почистват прозореца ефикасно.
 • Загуба на еластичност - обикновено се случва, ако автомобилът не е използван дълго време. Когато това се случи, частите не се притискват достатъчно плътно към повърхността и, следователно, не извършват функциите си правилно.
 • Напукване - често се причинява, когато се опитате да премахнете лед с чистачките или използване на чистачките по мръсно предно стъкло. Този проблем като цяло се забелязва, когато има мръсни следи по стъклото след почистването му.
 • Деформация - често се причинява от излагане на директна слънчева светлина за продължителен период. Високите температури могат да стопят гумата. Този проблем може да се забележи при проверяване на частта или да се забележи по мръсни наличието на останали мръсни области по стъклото.

Avtochastionline24.bg е идеалното място за купуване на резервни части

В нашия онлайн магазин можете да купите гуми за пера за чистачки евтино и удобно. Специалистите от онлайн обслужване на клиенти в Avtochastionline24.bg са винаги готови с радост да ви помогнат да изберете авто части. Нашите цени са много достъпни. По време на редовните ни промоции, всичко нужно за ремонта на автомобила може да се поръча на още по-евтино. Станете наш клиент и започнете да пазарувате авто части от удобството на дома си.

Количка
#
Вашата количка е празна