loader
Моля, изчакайтеdotted
Известие по отношение на COVID-19 от обслужване на клиенти. Научете повече

ПЕДАЛ НА ГАЗТА

Авто Педал на газта в най-високо качество на ТОП цени
Педал на газта - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Педал на газта на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Педал на газта авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Педал на газта
 • Aвтомобил Педал на газта - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Педал на газта - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Педал на газта са платени с American Express
 • Авто Педал на газта са платени с PayPal
 • Авто Педал на газта са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Педал на газта - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Педал на газта

Педала за газта контролира подаването на горивната смес чрез регулиране положението на дроселната клапа. Колкото повече сила върху педала се прилага от шофьора, толкова по-широко се отварят дросела.

5 съвета за обслужване и смяна на педала за газта

 1. Педала за газта няма определен период на експлоатация, следователно е нужно да се сменя само ако е повреден.
 2. Препоръчваме да се обърнете към специалисти от автосервиз, за да смените педала на газта, тъй като процеса изисква професионално оборудване и е много труден. Една от причините за това е, че поправянето на електронна част изисква щателен преглед на датчиците и контролния модул.
 3. Избягвайте твърде рязкото ускорение. Агресивното шофиране има негативно влияние върху продължителността на живота на повечето части, включително и на педала за газта.
 4. Причината за неизправност на педала за газта може да бъде замърсяване по контактния път. Това може да се диагнозира и поправи само след разглобяване на устройството.
 5. Трябва да запомните, че електронните устройства, за разлика от механичните, се отличават с малко забавяне след натискане, преди реакцията на двигателя.

Чести проблеми с педала на газта – причини и симптоми

 • Прекъснати или изгорели кабели чрез електронна неизправност. Това обикновено е в резултат от късо съединение в бордовата мрежа. Ако случаят е такъв, съответният знак на таблото трябва да светне. Неизправността може да доведе до много бавна реакция на двигателя към промяна в положението на педала или непредсказуеми потегляния на автомобила
 • Скъсано жило на газта и други повреди на механичната част. Скъсването на жилото обикновено се причинява от неправилен монтаж. В този случай, педала няма да работи. Закъсаното жило може да блокира в резултат от попадане на вода или замърсявания върху него. Ако това се е случило, ще бъде нужно да се приложи значителна сила при натискане на педала.
 • Износени пластмасови втулки или деформирани възвратни пружини. И двете неизправности се получават поради естествено износване причинено от постоянното триене. Тези дефекти обикновено са придружени от скърцане или блокиране на педала.

Avtochastionline24.bg е идеалното място за купуване на резервни части

Нашия онлайн магазин има широка гама от висококачествени авто части от надеждни марки на ниски цени. Ние постоянно правим специални оферти за много артикули. Направете онлайн поръчка и купете педал за газта или всеки друг артикул за ремонт на автомобила от нашия интернет магазин или мобилното приложение евтино и без затруднения.

Педал на газта за

Количка
#
Вашата количка е празна