Авто Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) в най-високо качество на ТОП цени
Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига)
 • Aвтомобил Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) са платени с American Express
 • Авто Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) са платени с PayPal
 • Авто Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Обтегач На Ангренажна Верига (Обтегач За Верига)

Обтегачът на ангреажната верига се намира в страничната част на двигателя.Предназначението му е да запази веригата в работно положение, предотвратявайки нейното изплъзване.

3 съвета при използването на обтегача на ангреажната верига

 1. Средната продължителност на живота на обтегача на ангреажната верига е около 100 000 километра. След този период, частта трябва да бъде диагностицирана и подменена, ако е нужно.
 2. Важно е да се следи нивото и състоянието на моторното масло.Недостатъчно налягане на маслото и наличието на износени части в него съкращават срока на живот на обтегача.
 3. Обтегача трябва да се замени едновременно с веригата, водачите и изолационните елементи.

Повреди на обтегача на ангреажната верига, причини и признаци

 1. Заяждане на повдигача. Причина за това може да е употребата на замърсено масло. Основния признак е приплъзването на веригата, появата на тракащи звуци при работещ двигател.
 2. Деформация на зъбите на храповото колело. Това се случва поради липса на смазочни материали или ненавременна смяна на комплекта за обтягане на ангреажната верига. В този случай, компонентът няма да може да извършва нужното обтягане на веригата и ще се чуват нетипични тракащи звуци при работещ двигател.
 3. Износване на лоста. Случва се вследствие естественото остаряване на материала.В резултат на това скобата няма да може да фиксира лоста и обтегача губи способността си да изпълнява своята функция. В този случай признаците са същите като за повредите, отбелязани по-горе.

Можете да купите обтегач на ангреажна верига за повечето автомобилни модели от онлайн-магазина Avtochastionline24.bg. Редовните отстъпки и промоции ще Ви дадат възможност да закупите необходимата резервна част с максимална печалба.

Количка
#
Вашата количка е празна