MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър онлайн магазин

Маслен Филтър от MAHLE ORIGINAL - оригинални резервни частиMAHLE ORIGINAL Маслен Филтър в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага автомобилни резервни части с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър
 • Покупка на MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър с кредитна карта Master Card
 • Покупка на MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър с кредитна карта VISA
 • MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър - плащане с american express
 • Покупка на MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър за коли с PayPal
 • Маслен Филтър MAHLE ORIGINAL - плащане с Банковски Превод
Оценки и отзиви
Рейтинг на производителя
8.8/10

(Оценка-3062)

8.8 /10

Оценка - 3062

10 (892)
9 (881)
8 (893)
7 (293)
6 (43)
5 (37)
4 (5)
3 (2)
2 (4)
1 (4)
Оценка на параметрите +10129 Предимства Недостатъци 1057-
Стойност на продукта +2659 194-
Качество на продукта +2339 211-
Качество на опаковката +1463 172-
Производител +1664 252-
Гаранция +2004 228-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета

ДРУГИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ ЗА MAHLE ORIGINAL Маслен Филтър

Открийте Маслен Филтър от производителите:

Научете повече за маслените филтри MAHLE Original

Маслените филтри с марка MAHLE Original са сред най-популярните в най-високия ценови клас. Масовото им производство започва през 1929. Немската компания  производител на тези филтри е MAHLE Group, историята на която започва през 1920 и която е свързана с братята Херман и Ернст Мале.  Компанията може да се похвали с много важни постижения. Такъв пример е фактът, че фирмата първа в света започва да използва в своите двигатели леки и издръжливи бутала, направени от високосилициев алуминий. Днес частите, произвеждани от компанията, се използват като оригинално оборудване в автомобилите и мотоциклетите на повече от 140 световноизвестни марки, сред които Alfa Romeo, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Ducati, Fiat, Harley Davidson, Suzuki, Yamaha, Toyota, Volkswagen, Volvo и други.

Видове

Според материала на филтриращия елемент:

 • Базиран на целулозни нишки. Те са най-популярните и са евтини. Имат балансирани експлоатационни характеристики. Благодарение на специалното щанциране хартиените пластове не се слепват по време на употреба. Краищата им са свързани един с друг с помощта на скоби или с висококачествено слепващо вещество, което изключва опасността от разкъсване.  
 • Базиран на полиестерни нишки. Тези влакна се състоят от основа и филтриращи слоеве. Те издържат на влиянието на агресивната среда по-добре, например, на масла с висока степен на нитриране. Маслените филтри MAHLE Original  без целулоза са 7 пъти по-устойчиви на остаряване в сравнение с целулозните и имат по-голям капацитет. Те не възпрепятстват потока на маслото дори след продължителна употреба, като осигуряват навременното доставяне на смазочна течност към двигателя.

Според конструкцията на корпуса:

 • От една част. В тези елементи филтриращият елемент и корпусът са цял монтаж и винаги се сменят заедно. Те са по-лесни за монтиране. Благодарение на значителната дебелина на стените корпусът на тези компоненти се отличава с голяма издръжливост, а в същото време праховото покритие създава надеждна защита от корозия. Специалното гнездо улеснява монтажа дори в условия на тясно пространство.
 • Разглобяеми. Те позволяват да се сменя само филтриращия елемент, който като правило няма метални компоненти и напълно изгаря при бракуване. В конструкцията на тези компоненти има специална пружина, която осигурява правилното положение на патроните при следващата подмяна на филтриращия елемент елемент. Монтирането им изисква специални умения.

5 факта за маслените филтри MAHLE Original

 1. Голямата филтрираща площ увеличава ефективността на процеса на почистване на маслото.
 2. Големият капацитет на задържане на мръсотията удължава живота на маслените филтри MAHLE Original и осигурява свободен поток и навременно омасляване на двигателните елементи.   
 3. Наличието на централна тръба предотвратява изместването на касетите по време на използване и запушването им.
 4. Ревизионният клапан гарантира моментално подаване на почистено масло към двигателните елементи в момента на старта на мотора.
 5. Фланецът на уплътнението със специална форма осигурява херметичност по време на целата експлоатация и предотвратява отделянето на корпуса под въздействието на вибрации.

Avtochastionline24.bg – Вашият онлайн помощник в света на резервните части

Можете да поръчате маслените филтри MAHLE Original  на най-изгодната цена от нашия онлайн магазин. Предлагаме отстъпки и 2-годишна гаранция на всички части. Можете да се възползвате и от възможността за безплатна доставка.

Количка
#
Вашата количка е празна