Авто Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) в най-високо качество на ТОП цени
Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор)
 • Aвтомобил Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) са платени с American Express
 • Авто Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) са платени с PayPal
 • Авто Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Радиатор Климатик (Климатичен Радиатор)

Климатизацията на въздуха в автомобила е създаването и оптималното поддържане на микроклимата в купето, т.е. понижаване и повишаване на температурата на въздуха, при необходимост и на влажността му, а също така филтриране, циркулация и отстраняване на лошите миризми.

Кондензаторът на климатика се изработва от алуминий, защото непосредствено в него фреонът кондензира, при което навън се отделя топлина. Тъй като се нуждае от добро обдухване с въздух, кондензаторът се поставя пред радиатора на охладителната система. Въпреки това за допълнително обдухване се използват и няколко електрически вентилатора. Необходимостта от подобряване на охлаждането на кондензатора се появява при работа на автомобила на място. Главните причини за излизане на кондензатора от строя са механичните повреди и електрохимичната корозия. Това е в резултат от специфичното му разположение - единственият елемент, който го защитава, е решетката на радиатора.

Тези проблеми преди всичко са в резултат на това, че кондензаторът е първият елемент, който среща праха, частиците сол и камъчетата. Нещо повече, поради особенностите на конструкцията си, често излизат от строя тръбичките на кондензатора. Когато кондензаторът загуби херметичност вследствие на корозия, той трябва да се смени. Някои майстори твърдят, че ремонтът на този детайл е възможен, но това не си струва поради следните причини: първо - в случай на некачествена заварка на нехерметичните зони, поради високото налягане ще се появят нови шупли; второ - цената за монтаж и демонтаж на кондензатора и зареждането на системата с фреон почти се изравнява с цената на нова резервна част.

Затова когато кондензаторът на вашия автомобил е неизправен, най-лесно и икономично е да закупите нов. Разбира се, цената на нови части в сервизите и магазините е много по-висока от тази в интернет магазина. Ако са ви необходими горивен филтър, спирачни дискове или защита от прах, в нашия магазин ще намерите най-добрите цени. Освен на качествени и евтини стоки, можете да разчитате и на бърза доставка.

Количка
#
Вашата количка е празна