Авто Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) в най-високо качество на ТОП цени
Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък)
 • Aвтомобил Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) са платени с American Express
 • Авто Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) са платени с PayPal
 • Авто Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Ангренажен Ремък (Зъбен Ремък)

Зъбните ремъци се използват за предаване на мощност в механизмите. Предаването на усилието става за сметка на зацепването на зъбите на ремъка с шайбата, т.е. зъбните ремъци са аналог на зъбните и верижните предавки.

Трябва да отбележим, че зъбните ремъци притежават висока износоустойчивост, като освен това са много прости за експлоатация. Това е гаранция за надеждна работа на механизмите при различни натоварвания. Зъбните ремъци работят при малък натяг, което минимизира натоварванията на валовете и лагерите. Освен това по време на експлоатацията си зъбните ремъци изобщо не се разтягат. Техните конструктивни особености обуславят работата им без вибрации, което води до липсата на специални виброгасители в предавката. Но главната им конструктивна особеност е използването на кордаж от стоманени нишки, което позволява те да се използват при високи скорости и натоварвания при значителен срок на работа.

Зъбните ремъци осигуряват оптимално предаване на високи мощности, повишавайки коефициента на полезно действие на целия агрегат. Именно благодарение на съвременните уникални материали, използвани при производството им, зъбните ремъци притежават идеален спектър от практически свойства.

Автомобилните зъбни ремъци обикновено се сменят през 100 000 км. Въпреки това собственикът на автомобила трябва да следи за доброто им състояние. Ако ви се наложи да замените зъбния ремък, можете да го закупите от нашия интернет магазин директно от производител, доказал се като надежден доставчик на високотехнологични резервни части, произведени от авангардни материали. Ние ще доставим поръчания детайл на конкурентна цена и в най-кратки срокове. Предлагаме и всякакви други резервни части, като спирачни калодки, ауспухово гърне и тампон на амортисьора.

Количка
#
Вашата количка е празна