Авто Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) в най-високо качество на ТОП цени
Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Кабели За Свещи (Запалителни Кабели)
 • Aвтомобил Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) са платени с American Express
 • Авто Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) са платени с PayPal
 • Авто Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Кабели За Свещи (Запалителни Кабели) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Кабели За Свещи (Запалителни Кабели)

Независимо от ниската си цена кабелите са една от най-важните части на автомобила. А отстраняването на нередности по тях често е голям проблем. Сами по себе си кабелите за високо напрежение не са със сложно устройство, но това са "жилите" на автомобила, по които с огромна скорост тече ток. Все пак, това не е толкова просто. Нарушенията в работата на кабелите за високо напрежение могат да се дължат на няколко фактора: разхлабване на накрайниците, окисление на клемите, скъсване на проводника или късо съединение, поради нарушаване на изолацията. Разхлабването на клемите се отстранява със специални клещи, окисляването се почиства, а повреденият проводник се заменя - частично или изцяло. Ако е направена частична подмяна, то съединенията трябва да се изолират.

Всички елементи на електрическата система са много надеждни. Болшинството повреди са предизвикани от нарушен контакт в съединенията. Пробивите по високоволтовите кабели най-често са предизвикани от овлажняване, замърсяване или нарушаване на изолацията. Преди да набеждаваме за неизправен някой от компонентите на запалителната система, първо трябва да проверим състоянието на кабелите за високо напрежение.

Ако се налага да подмените кабелите за високо напрежение, не е необходимо да губите време по магазините и автосервизите. Така не само ще загубите ценно време, но и ще платите по-скъпо за резервните части. Посетете нашия интернет магазин без да напускате дома или офиса. Ние предлагаме богат избор от резервни части за всякакви марки автомобили. Поръчайте каквото ви е необходимо на конкурентни цени, а ние ще се погрижим доставката да е в най-кратки срокове. Освен кабели за високо напрежение можете да поръчате лагери за главината на колелата, водна помпа, запалителна бобина, спирачни накладки или уплътнение за капака на цилиндровата глава.

Количка
#
Вашата количка е празна