loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Водна помпа + ангренажен комплект в най-високо качество на ТОП цени
Водна помпа+ комплект ангренажен ремък - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Водна помпа + ангренажен комплект на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Водна помпа + ангренажен комплект авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Водна помпа+ комплект ангренажен ремък
 • Aвтомобил Водна помпа+ комплект ангренажен ремък - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Водна помпа+ комплект ангренажен ремък - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Водна помпа + ангренажен комплект са платени с American Express
 • Авто Водна помпа + ангренажен комплект са платени с PayPal
 • Авто Водна помпа + ангренажен комплект са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Водна помпа+ комплект ангренажен ремък - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Водна помпа+ комплект ангренажен ремък

Неделима част от охладителната системата на двигателя на автомобила е водната помпа. Тя е необходима, за да се осигури постоянна циркулация на охлаждаща течност в процеса на охлаждане на двигателя. Намира се в предната част на цилиндровия блок. Конструкцията и е следната: корпус на помпата, вал с лагер, на който са монтирани крилчатка, зъбна шайба и лабиринтно уплътнение.

Водните помпи са окомплектовани със специално уплътнение за монтаж към двигателя. Специално разработени за целта уплътнения, създаващи минимално триене на всички подвижни части на помпата, изключват изтичането на охлаждаща течност. Корпусът на помпата има входящ и изходящ отвор, освен тях има и щуцер за тръбата към радиатора на парното. В предната част на помпата е монтиран двуредния лагер на вала и самият вал с пресована към вътрешния му край крилчатка. За да се избегне изтичане на охлаждащата течност, в корпуса на помпата до главината на крилчатката е поставен уплътнител. Поради това, че водата все пак попада в лагерите, те бързо се повреждат. Специално за извеждането на попадналата влага в корпуса са направени дренажни отвори.

Трябва да отбележим, че водната помпа има специално защитно покритие, което я предпазва от корозия. Удължаването на срока на използване на водната помпа е възможно, благодарение на специално проектираната крилчатка и на висококачествения лагер.

Ако е необходимо да смените водната помпа, не си губете времето в обикаляне на магазини или в чакане на опашки в автосервизите. Така ще изгубите не само време, но и ще платите много по-висока цена за необходимата част. Посетете нашия интернет магазин без да излизате от дома или офиса. Тук предлагаме на клиентите си богат избор от водни помпи, предназначени за различни марки автомобили. Поръчайте нужната част на конкурентна цена, а ние ще се погрижим доставката да бъде осъществена в най-кратки срокове. Освен водна помпа можете да закупите и други резервни части за вашия автомобил, например биалетка, водна помпа или запалителна бобина.

Количка
#
Вашата количка е празна