SKF Лагер Главина онлайн магазин

Лагер Главина от SKF - оригинални резервни частиSKF Лагер Главина в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага автомобилни резервни части с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за SKF Лагер Главина
 • Покупка на SKF Лагер Главина с кредитна карта Master Card
 • Покупка на SKF Лагер Главина с кредитна карта VISA
 • SKF Лагер Главина - плащане с american express
 • Покупка на SKF Лагер Главина за коли с PayPal
 • Лагер Главина SKF - плащане с Банковски Превод
Оценки и отзиви
Рейтинг на производителя
8.92/10

(Оценка-4269)

8.92 /10

Оценка - 4269

10 (1328)
9 (1227)
8 (1254)
7 (326)
6 (61)
5 (33)
4 (5)
3 (5)
2 (6)
1 (4)
Оценка на параметрите +14076 Предимства Недостатъци 1280-
Стойност на продукта +3729 222-
Качество на продукта +3283 244-
Качество на опаковката +1995 216-
Производител +2281 325-
Гаранция +2788 273-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета

ДРУГИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ ЗА SKF Лагер Главина

Открийте Лагер Главина от производителите:

Научете повече за комплекта лагери за главина на колелото SKF

Комплектите лагери за главина на колелото SKF се произвеждат от шведската компания със същото име – най-големият в света производител на лагери и уплътняващи елементи. Компанията е основана през 1907 г. в Гьотеборг, когато инженерът Свен Вингквист е разработил първият в света двуреден самонагаждащ се сачмен лагер със сферичен канал за закрепяне на външния пръстен. В днешни дни, според производителя, има повече от 80 милиона коли в Европа, които са оборудвани с лагери от тази марка. Продуктите на компанията принадлеждат към високия ценови сегмент на пазара.

Видове

 • Комплектите лагери за главина SKF, които можете да купите в нашия онлайн магазин на изгодна цена, освен лагери, могат да съдържат и уплътнения, щифтове, задържащи пръстени и болтове, както и импулсни пръстени за ABS системи.
 • Лагерите за главина на колелата в Комплекта лагери за главина SKF могат да бъдат:
 • Едноредови конически ролкови. Те поемат една страна от аксиалното натоварване и могат да работят при средни и високи скорости. Тези продукти нямат склонност към приплъзване или разместване. Те често се поставят на Volkswagen 1200–1600, Caddy, Golf, Passat и Polo.
 • Двуредови конически ролкови. Те притежават същите предимства като едноредовите конически ролкови лагери, но са подходящи за двустранно аксиално натоварване. Те се използват в Peugeot 106, 205, 206, 306, 309 и други автомобили.
 • Едноредови радиални сферични. Те са евтини, но стоят по-долу от другите видове по отношение на издръжливост и надеждност. Те се поставят на Volkswagen Transporter, Caravelle и California.
 • Двуредови радиални сферични. Те притежават подобрени качества на товароносимост, но са по-чувствителни на разместване. Пример автомобил, в който се използват компонентите от тази категория е Ford Transit.
 • Едноредови радиално-упорни сферични. Те обикновено се използват в сдвоени конструкции. Те демонстрират отлична производителност при комбинирани натоварвания. Издържат на изпожилване при високи скорости. Тези продукти са подходящи за Rover Metro, 111 и 114.
 • Двуредови радиално-упорни сферични. Те са направени за значителни радиални и аксиални натоварвания. Могат да се използват в главинни механизми на коли от различни марки, включително Opel Ascona, Astra, Kadett, Vectra, Nissan Primera и Ford Mondeo.

5 факта за комплекта лагери за главина на колелото SKF 1. Той съдържа всички компоненти нужни за подмяна на механизма. Позволява да се спести от доставка и обслужване, прави подмяната по-бърза и удължава срока на служба на устройството.
 2. Всички компоненти имат дълъг период на служба и могат да работят безпроблемно в продължение на 130 000 – 190 000 километра пробег.
 3. Висококачествената грес не замръзва при ниски температури и не се разтича при високи температури. Работната ѝ температура е между −30 и +140 °С и дори до +220 °С при краткосрочно загряване.
 4. Каналите на лагерите преминават през втвърдяване, което гарантира работоспособността и надеждността им.
 5. Аксиален отстранител на замърсявания задвижван от пружина гарантира чистотата на лагера и го защитава от абразивно износване.

Avtochastionline24.bg — вашият онлайн асистент в света на резервните части

Ще намерите широка гама от комплектите лагери за главина SKF в нашия каталог. Свържете се с нашите специалисти, за уточнение на състава на комплектите. Можете да направите това по телефона, имейл или чрез онлайн чат.

Количка
#
Вашата количка е празна