loader
Моля, изчакайтеdotted

КАПАЧКА ЗА РАДИАТОР

Авто Капачка за радиатор в най-високо качество на ТОП цени
Капачка за радиатор - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Капачка за радиатор на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Капачка за радиатор авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Капачка за радиатор
 • Aвтомобил Капачка за радиатор - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Капачка за радиатор - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Капачка за радиатор са платени с American Express
 • Авто Капачка за радиатор са платени с PayPal
 • Авто Капачка за радиатор са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Капачка за радиатор - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Капачка за радиатор

Капачката за радиатор е частта, която предотвратява изтичането на охлаждащата течност от разширителния резервоар. Също така, клапаните ѝ поддържат нужното налягане в охладителната система.

3 съвета при употребата на капачката за радиатор

 1. Понеже експлоатационния живот на частта не е посочен, тя трябва да бъде заменена веднага при първите признаци на на износване или увреждане.
 2. За да можете да използвате капачката на радиатора дълго време е нужно да използвате само такива части, които са съвместими с изисикванията на автомобила ви. Налягането, посочено върху капачката, трябва да отговаря на посоченото в ръководството за експлоатация на превозното средство.
 3. Проверете херметичността на новата капачка с помощта на изпитателна стойка, преди да я монтирате.

Повреди на радиаторната капачка, причини и признаци

 1. Деформация на гуменото уплътнение. Обикновено това се дължи на естествения процес на стареене на материала.Вследствие на това частта губи способността си да поддържа налягането в системата на нужното ниво.Тази повреда може да бъде открита по време на техническия преглед. Изтичането на антифриз в близост до капачката може да бъде допълнителен индикатор за повреда.
 2. Драскотини и пукнатини. Тези повреди могат да повлиаят и нарушат херметичността на частта. Лесно са забелижими с невъоръжено око .Ако щетите са сериозни, от капачката може да се появи изтичане на охлаждаща течност. В повечето случаи тези повреди са резултат от механично увреждане на частта или от стареене на материала, от който е произведена.
 3. Корозия. Това се случва, когато влага попадне в частта. Този проблем също се забелязва без особени усилия.
 4. Загуба на еластичността на пружините. Проявява се към края на експлаотационния им живот. Повредената пружина е изгубила гъвкавостта си и лесно може да бъде огъната с ръка.
 5. Запушени вентили. Мръсотията по частта може да е една от причините. Проблемът е леснозабелижим, осбено по време на техническа проверка: в повечето случаи повреденият вентил може да се затваря неправилно.

Купете радиаторна капачка за всеки модел автомобил в онлайн магазина ни Avtochastionline24.bg. Едно от основните ни предимства е гаранцията за всяка резервна автомобилна част.

Количка
#
Вашата количка е празна