Авто Каре Полуоска (Вътрешно Каре) в най-високо качество на ТОП цени
Каре Полуоска (Вътрешно Каре) - Популярни производители
Открийте актуални оферти за други резервни части за Трансмисия
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Каре Полуоска (Вътрешно Каре) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Каре Полуоска (Вътрешно Каре) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Каре Полуоска (Вътрешно Каре)
 • Aвтомобил Каре Полуоска (Вътрешно Каре) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Каре Полуоска (Вътрешно Каре) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Каре Полуоска (Вътрешно Каре) са платени с American Express
 • Авто Каре Полуоска (Вътрешно Каре) са платени с PayPal
 • Авто Каре Полуоска (Вътрешно Каре) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Каре Полуоска (Вътрешно Каре) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Каре Полуоска (Вътрешно Каре)

Карето на полуоска на задвижващия вал извършва функцията на продължително предаване на задвижващия момент към колелата. То се използва в системите за предно задвижване на леките коли и по-рядко при задно задвижване, а също и при коли със задвижване на всички колела с независимо окачване на задните колела.

5 съвета за експлоатация на каре на полуоска

 1. Праветe визуална инспекция на маншона редовно. Средния живот на каре на полуоска е 80 000 – 100 000 километра пробег. Обаче, повреди на маншона могат значително да съкратят това време. Препоръчва се да сменяте маншона при откриване на малки повреди (драскотини, износване), а в повечето случаи на разкъсване на маншона се препоръчва да се смени цялото каре полуос.
 2. Не излагайте карето на полуоска на големи натоварвания, които могат да се случат при използване на автомобила в оф-роуд условия, приплъзване на колелата или в резултат на увеличаване на мощността на двигателя повече от препоръчителната.
 3. Използвайте само висококачествени лубриканти.
 4. За подмяна на маншона и крепителните скоби използвайте само висококачествени части избрани от каталог, в съответствие с вида каре на полуоска използвано във вашата кола.
 5. Опитайте се да избягвате продължителния контакт на карето на полуоска с вода и други течности.

Дефекти на карето на полуоска, причини и признаци за тях

 1. Корозия или механични повреди на металните части на карето. Те се случват поради навлизане на влага и прах в механизма поради разхерметизиране на маншона. Скърцане, тропане и свистене от окачването, ако се чуват по-силно при завиване, са признак за такъв дефект.
 2. Преждевременно износване на карето на полуоската. Прекомерното натоварване на частта може да доведе до съкратяване на живота ѝ. Износването може да се прояви под формата на вибрации и свистене в окачването по време на движение на колата.
 3. Износване и повреда на маншона. Появата на пукнатини и разкъсвания в предпазния маншон могат да са в резултат от шофиране на автомобила в екстремни условия (оф-роуд, резки температурни промени и т.н.) или умишлено използване на нискокачествени материали. Този дефект може да се установи при визуална инспекция.

Можете да купите каре на полуоска за автомобила си от онлайн магазин Avtochastionline24.bg: ние ще ви помогнем бързо да изберете нужната авто част.

Количка
#
Вашата количка е празна