loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Горивен филтър дизел и бензин, бензин и дизел, бензин, дизел в най-високо качество на ТОП цени
Горивен филтър - Популярни производители
Открийте актуални оферти за други резервни части за Филтри
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Горивен филтър на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Горивен филтър авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Горивен филтър дизел и бензин
 • Aвтомобил Горивен филтър дизел - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Горивен филтър бензин и дизел - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Горивен филтър са платени с American Express
 • Авто Горивен филтър дизел и бензин са платени с PayPal
 • Авто Горивен филтър са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Горивен филтър - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Горивен филтър

Горивният филтър е незаменим елемент на двигателите с вътрешно горене. Горивото съдържа известен процент примеси. Те се пречистват от филтъра преди подаването на горивото в горивните магистрали, което намалява риска от замърсяване на двигателя и удължава срока му на експлоатация. Липсата на филтър би довела до замърсяване на двигателя и би се отразила негативно на работата му. Поради тази причина трябва да се подходи внимателно към избора на горивен филтър и редовната му подмяна.

Съществуват няколко вида горивни филтри за различните типове двигатели - за карбураторни двигатели, дизелови двигатели и двигатели със система за впръскване на гориво (инжекцион). При карбураторните двигатели филтърът е разположен между резервоара и карбуратора, като предпазва последния от замърсяване.

За стабилна работа на дизеловите двигатели е необходимо добре почистено гориво. Това става на 3 етапа - първо в резервоара, после във филтъра за грубо почистване и накрая във филтъра за фино почистване. При дизелите горивният филтър се разполага така, че да задържа мехурчетата въздух, които могат да възпрепятстват подаването на гориво.

Филтрите за двигателите с инжекционни системи се разполагат под купето на автомобила. Тези филтри са корозионно устойчиви и се изработват от материали, устойчиви на високо налягане. Освен това съществуват филтри за грубо и фино почистване.

Купувайки филтър от нашия интернет магазин, вие ще спестите пари и ще получите своята покупка в най-кратки срокове. Освен горивен филтър можете да закупите хидравличен, маслен и поленов филтър за купето.

Количка
#
Вашата количка е празна