Автомобил Гарнитури / Семеринги в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага Гарнитури / Семеринги с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните Гарнитури / Семеринги автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за Гарнитури / Семеринги
 • Aвтомобил Гарнитури / Семеринги - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Гарнитури / Семеринги - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Гарнитури / Семеринги са платени с American Express
 • Авто Гарнитури / Семеринги са платени с PayPal
 • Kоли Гарнитури / Семеринги са платени с Банковски Превод

Една от главните причини за теч на масло може да бъде протеклата гарнитура на капака на цилиндровата глава (капака на клапаните).Всъщност това е една от най-честите причини за теч. Гарнитурата се намира в горната част на двигателя, под капака на цилиндровата глава. Ако тази гарнитура протече, херметичността ще се наруши и ще се появят следи от теч на масло по страните на цилиндровия блок. Разбира се, през протеклата гарнитура няма да има голяма загуба на масло, но все пак непременно трябва да се възстанови херметичността, т.е. гарнитурата следва да се подмени.

Ако сте забелязали теч на масло по цилиндровата глава или всмукателния колектор на вашия двигател, трябва да подмените гарнитурата на капака на клапаните. В миналото гарнитурите са се изработвали от корк, а по-късно от гума. С течение на времето корковите гарнитури са се втвърдявали и това е налагало подмяната им след всяко сваляне на капака на клапаните. От своя страна, гумената гарнитура има ред предимства.

Трябва да отбележим, че повторният монтаж на вече използвана гарнитура е категорично забранен, тъй като тя не е в състояние да осигури сигурна херметичност на съединението. В резултат на това там непременно ще се появи теч на масло.

Ако ви се налага да подмените гарнитурата на капака на цилиндровата глава, не си заслужава да си губите времето по магазините или автосервизите. Така не само ще загубите време, но и ще платите по-скъпо. По-добре посетете нашия интернет магазин. Ние предлагаме на клиентите си голям избор от жила за всякакви автомобили. Поръчайте нужната резервна част на конкурентна цена, а ние ще се постараем да ви я доставим в най-кратки срокове. Освен гарнитура за капака на цилиндровата глава, можете да закупите и други резервни части, например тампони за амортисьорите, спирачен апарат, запалителна бубина, изпарител.

Количка
#
Вашата количка е празна