loader
Моля, изчакайтеdotted

ГАРНИТУРА КАПАК КЛАПАНИ

Авто Гарнитура на капака на клапаните в най-високо качество на ТОП цени
Гарнитура капак на цилиндрова глава - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Гарнитура на капака на клапаните на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Гарнитура капак клапани авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Гарнитура капак клапани
 • Авто Гарнитура капак клапани са платени с PayPal
 • Aвто Гарнитура на капака на клапаните смяна - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Гарнитура капак клапани - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Гарнитура на капака на клапаните са платени с American Express
 • Авто Гарнитура капак клапани са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Гарнитура капак клапани - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Гарнитура капак клапани

Гарнитурата за капак на цилиндрова глава е един от уплътняващите елементи на двигателя. Нейната функция е да херметизира съединението на главата на цилиндъра и капака му.

4 съвета за експлоатация на гарнитурата за капак на цилиндрова глава

 1. Сменяйте компонента, ако сте демонтирали капака на клапана, ако забележите втвърдяване на гарнитурата на капака на цилиндровата глава и ако има пукнатини по повърхността ѝ.
 2. Не използвайте уплътняващи вещества за монтаж на гарнитура на капака на цилиндровата глава, ако не са предписани от производителя,
 3. За да подсигурите правилното уплътнение, стегнете крепежните болтове на капака според специфичното разположение и движещият момент посочени в техническата документация на колата.
 4. Винаги проверявайте състоянието на уплътняващите елементи на двигателя, включително на гарнитурата на цилиндровата глава и на капака на клапана, ако двигателя е прегрял: под влиянието на високата температура те могат да се стопят на повърхността или да се деформират.

Дефекти на гарнитурата на капака на цилиндровата глава, причини и признаци за тях

 1. Загуба на еластичността на материала. Обикновено се причинява от естествено остаряване на гумата, влиянието на масло и температурни промени, използването на неподходящо уплътняващо вещество и т.н. Лесно се забелязва при визуална инспекция. Петната от масло по повърхността на капака на вентила или дори по маншона на вътрешното каре на полуоската могат директно да означават, че херметичността на връзките е загубена.
 2. Напукване и разкъсване. Те се причиняват предимно от неправилна степен на затягане на крепежните елементи, ниско качество на самия компонент или деформация на повърхността на цилиндровата глава и капака ѝ. В случаите на втвърдяване, дефектът може да бъде открит по увеличената на консумация на масло, метната от лубрикант по повърхността на частите на двигателя, под колата или в нишите на запалителните свещи, както и по миризмата на изгоряло в купето.

Можете да купите гарнитура за капак на цилиндрова глава за всяка кола от нас. Avtochastionline24.bg е голяма селекция от гарнитури за двигател и възможност да купите нужните авто части с отстъпка.

Гарнитура на капака на клапаните за

Количка
#
Вашата количка е празна