loader
Моля, изчакайтеdotted

ГАРНИТУРА ГЛАВА

Авто Гарнитура цилиндрова глава в най-високо качество на ТОП цени
Гарнитура глава - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Гарнитура цилиндрова глава на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Гарнитура цилиндрова глава авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Гарнитура глава
 • Aвтомобил Гарнитура глава - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Гарнитура глава - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Гарнитура цилиндрова глава са платени с American Express
 • Авто Гарнитура цилиндрова глава са платени с PayPal
 • Авто Гарнитура цилиндрова глава са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Гарнитура глава - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Гарнитура глава

Гарнитурата на цилиндрова глава уплътнява областта на свързване на цилиндровата глава с блока на цилиндъра. Основното предназначение на тази част е да херметизира горивните камери и каналите, през които преминава охлаждащата течност. Освен това, тя допринася за поддържане на правилното налягане в смазващата система.

3 съвета за експлоатация на гарнитурата на цилиндровата глава

 1. Живота на компонента зависи от много фактори като, например, спецификациите за използване на автомобила, заради което е нужно да реагирате при всеки притеснителен признак и да извършвате диагностика при появата му.
 2. Помнете, че гарнитурата е износващ се компонент и подмяната ѝ трябва да се извършва при всеки ремонт на двигателя, който изисква махане на гарнитурата.
 3. Проверявайте нивото на маслото преди всяко пътуване. Ако забележите белеещо се замърсяване в него – това е знак за нужда от диагностика на гарнитурата.

Дефектите на гарнитурата на цилиндрова глава, причини и признаци за тях

 1. Изгаряне. Прегряване на двигателя, дори и за кратко, може да доведе до това. Признаците за този дефект могат да бъдат: увеличена температура на двигателя поради навлизане на масло в охлаждащата течност или появя на емулсии в маслото поради навлизане на антифриз в системата за смазване. Също така, изгарянето на гарнитурата е придружено с поява на бял цвят на изгорелите газове.
 2. Разкъсване на външния слой. Прегряване, твърде високо налягане или ниско качество на самия компонент често водят до разкъсване. То може да се забележи по появата на петна масло около уплътняващия елемент.
 3. Деформация. Може да се причини от неправилен монтаж на компонента, например, неспазване на реда за затягане на болтовете на цилиндровата глава или затягането им без динамометричен гаечен ключ. Обикновено този дефект е придружен от същите признаци както изгарянето на гарнитурата.

Можете винаги да купите гарнитура за цилиндрова глава за колата си от онлайн магазина на Avtochastionline24.bg. Компетентния екип за обслужване на клиенти ще ви даде съвет и помогне да изберете нужните авто части.

Гарнитура цилиндрова глава за

Количка
#
Вашата количка е празна