loader
Моля, изчакайтеdotted

SCT Germany Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от SCT Germany

SCT-GERMANY е немска търговска марка за автомобилни части. Тя принадлежи към компания Sudheimer Car Technik-Vertriebs GmbH, която е основана през 1991г. в Ноймунстер, Германия. Първоначално, компанията участва в продажбата на смазочни материали, а след това започва да произвежда собствени неоригинални части за автомобили - филтри, спирачни челюсти, електрически лампи и други консумативи. Днес, заводите на компанията се намират в Германия, Турция и Литва и автомобилните резервни части на SCT-GERMANY са популярни не само в Европа, но и в страните от Латинска Америка.

Автомобилни части на SCT-GERMANY

 1. Филтри
  • Въздушни филтри. Благодарение на специалната хартия, използвана за направата им, те ефективно пречистват въздуха, който влиза в двигателя със замърсители. Конфигурацията от гофрирана хартия осигурява равномерното разпределение на въздушния поток. Метална мрежа в структурата на филтриращия елемент се използва за защита от деформации.
  • Маслени филтри. Те имат подсилено тяло, устойчиви са на механични повреди. Снабдени са с клапан против изтичане, който не позволява на маслото да излиза, когато двигателя спре. В резултат на това, те осигуряват своевременно смазване на компонентите на двигателя и намаляват износването му. В основата на филтриращия елемент е целулозна хартия, импрегнирана със специални вещества, които повишават устойчивостта към въздействието на агресивни химически вещества.
  • Горивни филтри. Те са произведени от специална двукомпонентна хартия, подсилена със специални синтетични влакна. Тя осигурява пречистване на горивото от чужди материали и замърсители, както и от вода.
  • Въздушни филтри за купе. Ефективно пречистват въздуха от прах, гъбички и бактерии. В комбинираните филтри има слой от активен въглен, който пречиства въздуха от вредни химични съединения.
  • Сушилни за спирачната система. Те ефективно абсорбират влагата, защитават елементите на спирачната система от окисляване.
 2. Накладки и спирачни челюсти.
  • Накладки. Доставят се с плочи против шум и имат стабилен коефициент на триене. Те издържат на промени в температура между -60°С и +45°С.
  • Спирачни челюсти. Те са екологично чисти, тъй като не съдържат азбест. Произведени са с технология на Semi-Metallic, с която се насърчава разсейването на топлината.
 3. Четки за чистачки. В каталога на компанията има класически, хибридни и четки без рамки. В структурата на хибридните чистачки производителя включва специална обвивка, която предпазва тази част от сняг и заледяване.
 4. Автомобилни ремъци. Категорията включва ангренажни ремъци, клинови ремъци и оребрени клинови ремъци, опъващи ролки. Те са произведени от материали, които са подсилени с еластични полиестерни въжета, устойчиви на разтягане и химически влияния на петролните продукти. Имат отлични характеристики на изпълнение при всякакви температури.
 5. Електрическо оборудване. Категорията включва запалителни свещи и подгряващи свещи, високо-волтови кабели, автомобилни лампи, предпазители. Всички те са с дълъг живот на работа, ефективност и устойчивост на високи температури.
 6. Лагери. Те са произведени от висококачествена легирана стомана. Характеризират се с устойчивост на износване и механични повреди.
 7. Амортисьори. Демонстрират отлични качества при офроуд шофиране или на лоша пътна настилка. Елементите и възлите за уплътнение се характеризират с висока еластичност и осигуряват надеждно уплътняване. За да се предпазят от драскотини и износване, носещите бутални пръти имат хромирано покритие.

Купете автомобилните части на SCT-GERMANY онлайн

Богатият избор от автомобилни резервни части на SCT-GERMANY е представен на нашия онлайн магазина. Пазаруването при нас е удобно, защото получавате:

 •  абавна доставка;
 •  анция за всяка закупена автомобилна част;
 •  ременна помощ от компетентните ни специалисти.

При нас винаги може да закупите висококачествени автомобилни части на достъпна цена.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за SCT Germany
SCT Germany: Рейтинг на производителя
7.93/10

(Оценка-192)

7.93 /10

Оценка - 192

10 (1)
9 (0)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите
Стойност на продукта + -
Качество на продукта + -
Качество на опаковката + -
Производител + -
Гаранция + -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна