loader
Моля, изчакайтеdotted

PRESTO Автохимия, Инструменти

Онлайн каталог за Автохимия, Инструменти от PRESTO

Известната немска търговска марка Presto произвежда широк спектър технически аерозоли, смазочни материали и други автомобилни химикали. Тя принадлежи към компания Motip Dupli Group.

История на компания Presto

Историята на търговската марка Presto датира от 1998г., когато в резултат на консолидацията на три фирми е създадена Motip Dupli Group. В нея са включени швейцарската компания Vogelsang AG, образувана през 1946г., един холандски производител на химикали за автомобили MOTIP BV, създаден през 1967г., и немската компания VoMo Corporation, която съществува на пазара от 1996г. насам. Търговската марка Presto е официално основана през 2004г.

Днес, концернът Motip Dupli Group е собственик на 3 фабрики и 12 дистрибуторски центъра. Нейните продукти са популярни в 137 страни по целия свят. Ако искате да се уверите във високото качество, ви препоръчваме да закупите аерозолите на Presto онлайн.

Продукти на Presto

 1. Продукти за почистване и защита. Тази категория включва следните елементи:
  • Антикорозионни продукти за механиката на автомобила и електрически контакти. Специалната импрегнация включва в състава си агенти, които забавят корозията, както и имат отблъскващ водата ефект. Те предотвратяват натрупването на замърсявания по повърхността на електрическите контакти. Нещо повече, тази марка произвежда електрически предпазители - дехидратиращи агенти, които са известни с високата си ефективност по време на екстремни температури и 100% влажност на въздуха.
  • Продукти за защита на V-образния ремък. Те повишават еластичността на материала, с който са направени компонентите, насърчават по-дълъг живот на работа на ремъците.
  • Продукти за полиране на автомобили, базирани на восък. Те са подходящи за обработка както на механичните компоненти в пространството под капака, така и на външните части на корпуса. Тънък филм ефективно защитава металните части от въздействие на влага и пътна сол.
  • Защитни средства за борба с гризачи. С тях се намазва повърхността на частите на автомобила в пространството под капака и възможните места за проникване на вредители. Основни им предимства са висока ефективност, хидрофобни свойства и устойчивост на агресивни химически агенти.
  • Спрейове за откриване на течове на фреон. Те ви позволяват да откриете нарушената цялост на елементите от климатичната система. Лесни са за използване и не съдържат леснозапалими компоненти. Също така създават допълнителна защита от корозия.
  • Продукти за почистване на интериора. Ефективно отстраняват замърсяванията от платнените и кожените повърхности. Имат ненатрапчив аромат. Те са противоалергични.
 2. Смазочни материали за метални и гумено-метални изделия.
  • Вазелин. Те са подходящи за покритие на винтови съединения, терминали, заключващи елементи и други повърхности. Имат големи антикорозионни свойства и не предизвикват раздразнения в пряк контакт с кожата.
  • Мед. Те се използват за защита на компонентите на двигателя, компонентите на запалителните свещи, както и на компонентите на спирачната система от въздействието на влагата, разяждащите киселини и алкални основи. Те са ефективни при екстремни температури - от -40 до +100 градуса.
  • Тефлон. Те значително намаляват коефициента на триене на контактуващите повърхнини, поддържат работните свойства при температури от -50 до +250 градуса.
  • Силикон. Предпазват гумените елементи от разрушителното въздействие на химичните вещества и високата температура.
  • Керамика. Те издържат на температури до 1600 градуса и съдържа неслепващи компоненти. Те предотвратяват възпламеняването и топенето на елементите от системите за контрол на сцеплението и анти-блокиращата система.
 3. Течности за обезмасляване. Те са подходящи за почистване на елементите на двигателя, климатика и спирачните системи от въглеродни отлагания и замърсявания. Те не причинява разрушително въздействие върху гумените елементи за уплътнение.
 4. Лакове и бои. Каталогът на Presto предлага богат избор на аерозоли и бои. Те не само придават привлекателен външен вид на автомобила, но и надеждно го предпазват от разрушителните последици на околната среда и механични повреди.
Оригинални авточасти и резервни части от PRESTO с високо качество & евтино Най-продаваните PRESTO оригинални продукти
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за PRESTO
PRESTO: Рейтинг на производителя
5/10

(Оценка-1)

5 /10

Оценка - 1

Оценка на параметрите
Стойност на продукта + -
Качество на продукта + -
Качество на опаковката + -
Производител + -
Гаранция + -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна