loader
Моля, изчакайтеdotted

BU Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от BU

Компанията BU Automotive GmbH е автомобилен доставчик на едро за Европейския пазар в продължение на 25 години. Също така продава компоненти със собствената  търговска марка BU, а като допълнение, ги опакова за други производители. Заводите на компанията се намират в Турция. Централният офис се занимава с дистрибуция в Европа и се намира в Крефелд, Германия.

Автомобилни части на BU

Компанията прави компоненти за товарни автомобили, ремаркета и автобуси. С тази марка се предлагат всички части за различни автомобилни системи и агрегати.

 1. 1. Двигател и скоростна кутия. Тази група включва цилиндрови глави и блокове, маслени помпи, разпределителни валове, филтри, поддръжка на двигателя, бутала и маховици, съединители и комплекти за сервозадвижвания, дискове и маркучи за съединител, скоростни кутии, задвижващи валове и т.н.
 2. Охладителни и климатични системи. Тази категория включва радиатори, термостати, компресори, междинни охладители, вентилатори и други компоненти.
 3. Горивна система. В тази категория може да намерите преливни клапани, капачки на резервоари, помпи и филтри, датчик за нивото на горивото и др.
 4. Ауспусна система. Нейните елементи включват заглушител, ауспусни тръби, ауспусни колектори и въздушни филтри.
 5. Спирачна система. Той съдържа спирачни дискове, барабани, накладки и маркучи, компоненти за изсушаване на въздуха, компресори и други части.
 6. . Кормилна уредба и окачване. Тази категория включва пружини, стабилизатори, болтове и лагери, амортисьори, хидравлични помпи, гарнитури, кормилни колони, заключване на волан, тасове, сферични шарнири, оси, валове, зъбни предавки и други продукти.
 7. . Електричество и електроника. Компанията BU прави стартери и генератори, компоненти за осветителната система, релета, ключове и други компоненти.
 8. . Корпус. В тази категория се предлага всичко за екстериора на автомобила и други вътрешни части, както и устройства за допълнителен комфорт: амортисьори за корпуса, абсорбери на вибрации, чистачки, разширителни съдове, помпи, брони, радиаторни решетки, дръжки за врати, огледала, гумени уплътнения и много други части.

Автомобилните части на BU преминават тестове на много нива, за да са съобразени с общите международни стандарти. Всяка част се поставя в трайни и безопасни опаковки, които при желание на клиента, може да се обозначат със собствени лога и марки.

Купете автомобилните части BU онлайн.

Ако сте заинтересувани от закупуването на автомобилните части на BU, ви препоръчваме да ги вземете от нашия онлайн магазин. Има няколко причини, поради които трябва да изберете нас:

 1. Ще получите вашите стоки възможно най-скоро. Ние ценим вашето време.
 2. При нас може да спестите пари. Ние имаме гъвкава система за отстъпки на всички продукти, представени в нашия каталог.
 3. Може да бъдете сигурни, че всяка част е надеждна. Продаваме само висококачествени автомобилни части и затова даваме две години гаранция за всички продукти.
 4. Вие ще избегнете проблеми при избора на автомобилни части, дори ако имате рядък автомобил. В нашия онлайн магазин Avtochastionline24.bg ще намерите широка гама от компоненти, които са подходящи за повечето автомобили и онлайн консултантите ни ще ви помогнат да ги намерите.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за BU
BU: Рейтинг на производителя
7.7/10

(Оценка-212)

7.7 /10

Оценка - 212

10 (3)
9 (1)
8 (1)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +35 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +11 -
Качество на продукта +10 -
Качество на опаковката +2 -
Производител +4 -
Гаранция +8 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна