Авточасти SUBARU

Търсите резервни части за Вашия SUBARU? Попаднали сте на точното място!

Авточасти SUBARU IMPREZA
IMPREZA ОТ 08.1992
Автомобилни резервни части SUBARU LEGACY
LEGACY ОТ 01.1989
Hезервни части за коли SUBARU FORESTER
FORESTER ОТ 03.1997
Резервни части за автомобили SUBARU OUTBACK
OUTBACK ОТ 01.1996
Автомобилни резервни части SUBARU JUSTY
JUSTY ОТ 11.1984
Авточасти SUBARU TRIBECA
TRIBECA ОТ 01.2005
Автомобилни резервни части SUBARU VIVIO
VIVIO ОТ 03.1992
Hезервни части за коли SUBARU SVX
SVX ОТ 09.1992
Автомобилни резервни части SUBARU LEONE
LEONE ОТ 09.1978
Авточасти SUBARU 1800 XT COUPE
1800 XT COUPE ОТ 11.1984
Автомобилни резервни части SUBARU XV
XV ОТ 12.2011
Hезервни части за коли SUBARU MV
MV ОТ 06.1978
Резервни части за автомобили SUBARU REX
REX ОТ 07.1972
Автомобилни резервни части SUBARU BRZ
BRZ ОТ 06.2012

Топ автомобилни части за SUBARU на ниска цена

Резервни части за автомобили СУБАРУ

Резервни части СУБАРУ

Subaru е японска марка автомобили, произвеждана от концерна Fuji Heavy Industries. Компанията станала първата сред световните производители, създавайки лек автомобил с двойно предаване за активна почивка и започнала масовото производство на двигатели тип „боксер“.

Автомобилите на Subaru

От 1917 година до края на Втората световна война, компанията Fuji Heavy Industries била водещ авиационен производител в Япония. След капитулацията на островната държава, концернът е разделен на отделни компании. През 1954 години Кендзи Кита обединява под свое ръководство шест предприятия. Целта на възстановяването на корпорацията била да се разработи и създаде автомобил, който е достъпен за японците от средната класа.

Нейният основател сам избрал името на търговската марка: в Япония така се нарича съзвездието Плеяди. Първият модел бил конструиран много сполучливо, въпреки че не бил масово произвеждан. Причина за това станали финансовите трудности, които корпорацията имала. Все пак конструкцията на първия автомобил послужила за основа на разработката на следващия модел Subaru 360, който в продължение на 11 години останал лидер в продажбите на японския пазар.

Днес корпорацията има девет завода, които ежегодно произвеждат повече от 500 000 превозни средства. Моделното семейство на Subaru е представено от кросоувъри, комби, хечбек и седани с двойно предаване.

5 модели Subaru
 1. SUBARU LEONE I Hatchback 1800 4WD
 2. SUBARU LEONE I Hatchback 1800 Turismo 4WD
 3. SUBARU LEONE I Hatchback 1300
 4. SUBARU LEONE I Hatchback 1600
 5. SUBARU LEONE I Hatchback 1600
Достойнствата на Subaru
 • Повишена устойчивост
 • Лекота на управлението
 • Ергономичност
 • Добро ускорение
 • Качествено окачване
 • Привлекателен външен вид

Отличителни черти на моделите Subaru са компактните двигатели тип „боксер“ и двойното предаване. В оборудването на съвременните автомобили влизат редица допълнителни опции като: мултимедийна система със сензорен екран, камера за задно виждане, двузонов климатик, еърбег и система за динамична стабилизация VDC.

Най-добрите резервни части за Subaru

Нашият интернет магазин предлага богат асортимент от автомобилни части, характеризиращи се с надеждност и издръжливост. Тук можете да намерите всякакви резервни части за Subaru, независимо от модела на Вашата кола. Опитните ни специалисти по техническа поддръжка ще Ви помогнат да спестите време при избора на стоки и оформянето на поръчката. Доставката ще бъде направена в най-кратки срокове.

Още едно преимущество от работата с нас – ниските цени на стоките и редовните намаления. На нашия сайт Вие можете изгодно да закупите резервни части за Subaru.