Авточасти DAEWOO

Търсите резервни части за Вашия DAEWOO? Попаднали сте на точното място!

Авточасти DAEWOO NUBIRA
NUBIRA ОТ 04.1997
Автомобилни резервни части DAEWOO LANOS
LANOS ОТ 05.1997
Hезервни части за коли DAEWOO MATIZ
MATIZ ОТ 08.1998
Резервни части за автомобили DAEWOO NEXIA
NEXIA ОТ 02.1995
Автомобилни резервни части DAEWOO KALOS
KALOS ОТ 09.2002
Авточасти DAEWOO ESPERO
ESPERO ОТ 10.1991
Автомобилни резервни части DAEWOO TACUMA
TACUMA ОТ 09.2000
Hезервни части за коли DAEWOO LEGANZA
LEGANZA ОТ 06.1997
Резервни части за автомобили DAEWOO LACETTI
LACETTI ОТ 04.1997
Автомобилни резервни части DAEWOO EVANDA
EVANDA ОТ 08.2002
Авточасти DAEWOO KORANDO
KORANDO ОТ 01.1999
Автомобилни резервни части DAEWOO MUSSO
MUSSO ОТ 07.1998
Hезервни части за коли DAEWOO REXTON
REXTON ОТ 04.2002
Резервни части за автомобили DAEWOO LUBLIN
LUBLIN ОТ 04.1997
Автомобилни резервни части DAEWOO TICO
TICO ОТ 02.1995

Топ автомобилни части за DAEWOO на ниска цена

Резервни части за автомобили ДЕУ

Резервни части ДЕУ

Daewoo е известна южнокорейска марка, която вече не съществува. Компанията е основана от Ким Ву Чин през март 1967 година. Отначало основното занимание на предприятието е текстилната промишленост. Днес можете да видите автомобилите Daewoo в повечето страни в света.

Автомобилите Daewoo

Компанията Daewoo се заела с автотранспорт през 70-те години на XX век. Историята на търговската марка, макар наситена със събития, е кратка. Заради световната финансова криза в края на 1990 година предприятието било продадено на автомобилния концерн General Motors. Брандът окончателно спира да съществува в първото тримесечие на 2011 година. Отделните филиали на компанията Daewoo продължили дейността си в състава на други корпорации или в качеството си на самостоятелни предприятия.

За времето на своето съществуване, предприятието произвеждало предимно леки автомобили. Моделното семейство на Daewoo включва седани, комби, хечбек с три и пет врати, съобразени с разнообразното търсене на клиентите. Автомобилите на компанията са подходящи както за превоз на малогабаритен товар, така и за шофиране по натоварени градски пътища.

Достойствата на Daewoo
  • Стилен дизайн
  • Компактност на някои модели
  • Добра управляемост
  • Удобен салон
  • Нисък разход на гориво
  • Достъпност и простота на обслужване

Компанията Daewoo се съсредоточила в повишаване безопасността на своите автомобили. За да се предотврати деформация на купето при аварии, новите коли на производителя имали вграден във вратите силов скелет и укрепен таван. Някои модели били снабдени с полимерен горивен резервоар, чиято специална конструкция изключва възможността за теч гориво, дори при преобръщане на превозното средство. Също така автомобилите Daewoo са обзаведени с еърбег, седем-инчов вакуумен усилвател с висока мощност и четири-канална система ABS.

Най-добрите резервни части за Daewoo

Автомобилите Daewoo заемат една от водещите позиции на пазара на достъпни коли. Привлекателната цена е характерна не само за автомобилите, но и за резервните части за Daewoo. Повечето шофьори предпочитат моделите от тази марка заради икономичното обслужване.

В нашия онлайн-магазин можете да закупите резервни части за всички модели Daewoo. Изборът на детайли не коства много сили и време, благодарение на високата ефективност на нашата система за търсене. Консултантите ни се ориентират прекрасно в особеностите на конструкцията на автомобилите от всяка марка, и с радост ще Ви помогнат да изберете необходите части. Ние предлагаме само качествени резервни авточасти на разумни цени. С нашите детайли Вие ще можете да ремонтирате изгодно своя автомобил Daewoo.